centru ski novaci

Despre Noi

CENTRU SKI NOVACI

Prin societățile sale se ocupă cu vânzarea de echipamente ski și snowboard și articole sportive în general. Obiectivul nostru este de a oferi clienților noștri produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase. În același timp oferim service și asistență pentru ski și snowboard cu personal specializat în Alpii italieni, inițiatorul acestei afaceri fiind chiar operator în domeniul schiului alpin la stațiunea schiistică Sestriere unde și-a însușit o bogată experiență în domeniu.

Fondator
Federazione Italiana Sport Invernali - Centru Ski Novaci

Stănciulescu Ion

Fondator CSN

Sestieres SPA - Centru Ski Novaci
0
ani de experiență
ski - Centru Ski Novaci

De ce să ne alegi pe noi?

La Centru Ski Novaci găsiți branduri exclusiviste la prețuri mult mai avantajoase decât cele afișate pe site-uri specializate.

Datorită experienței dobândite în domeniu în Italia reușim să vă punem la dispoziție echipamente testate de calitate înaltă cu service efectuat la timp în atelierele noastre de ski man profesioniști.

Te așteptăm!

Ne face o deosebită plăcere când clientul vede pe viu produsele în magazinele noastre, calitatea și grija pe care o acordăm clienților. Pentru orice întrebare ne puteți contacta telefonic.

Închirieri echipamente SKI & SNOWBOARD

Imediat după anii 2000 Centru Ski Novaci a deschis primul centru de închiriere în stațiune Rânca și mai apoi în stațiunea Straja. Ulterior am terminat construcția la Casa Ski Rânca unde funcționează de asemenea un centru de închirieri performant.

Întrebări frecvente

Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta oricând telefonic.

O gamă extrem de variată de echipamente pentru SKI și SNOWBOARDING.

Schiuri alpine noi și second-hand.
Schiuri FIS și WORLD CUP.
Schiuri de pârtie și All Montain.
Schiuri de tură și Free Ride.
Schiuri pentru copii și juniori.
Piei de focă marcă Montana pentru schiurile de tură.

SNOWBOARD – NOI ȘI SECOND-HAND.
Toate tipurile de snowboard pentru pârtie și free ride, pentru zăpadă bătută și zăpadă proaspătă pulver.

CLĂPARI SKI NOI ȘI SECOND-HAND.

BOOTS PENTRU SNOWBOARD

COSTUME DE SKI ȘI SNOWBOARD

ACCESORII SKI SNOWBOARD

DA. Efectuăm reparații de talpă, ascuțire cânt tuning ceruire montaj legături reglaje legături etc.
Deținem mașini și utilaje dintre cele mai competitive cu tehnologie recentă marcă Raichman și Wintersteiger. Folosim doar materiale italiene și germane pentru satisfacția totală a clientului.

Sigur. Mai mult decât atât, pentru prenotările telefonice și online se face o reducere de 10% pentru echipamentul închiriat.

Clienții magazinelor noastre beneficiază la închirierea de schiuri și snowboard sau săniuțe de o reducere de până la 20%.

Oferim depozit gratuit pentru materialele închiriate pe toată durata închirierii.

Cu cea mai mare plăcere! Ne puteți contacta telefonic sau folosind formularul din pagina CONTACT. Recomandăm să ne contactați telefonic pentru un răspuns prompt și stabilirea tuturor detaliilor referitoare la echipamentele necesare (număr persoane, mărimi, perioada de închiriere, etc.)

Vă așteptam! Puteți viziona și proba toate produsele în locațiile menționate în pagina CONTACT. Dacă acest lucru nu este posibil datorită distanței dintre noi, puteți comanda telefonic orice produs. Vă stăm la dispoziție cu sfaturi și recomandări în funcție de necesitățile dumneavoastră. Suntem convinși că vă putem ajuta în găsirea echipamentului dorit și potrivit pentru dumneavoastră la un preț avantajos.